Death Stranding končno dobil prvi igralni napovednik

Death Stranding je ena od iger, ki je s svojo podobo navdušila že od prve najave. Špil ima za sabo tudi pomembna imena, saj za njim stoji Hideo Kojima, katerega poznamo predvsem po njegovi Metal Gear seriji.

V projekt sta vpletena tudi igralca Norman Reedus ter Mads Mikkelsen, po igri pa bo strašil tudi režiser Guillermo del Toro. Močna zasedba, ni kaj, a od same najave se nam ni sanjalo, kaj za vraga ta igra sploh je.

Sony je včeraj končno razkril dodatne informacije, kjer smo celo dobili napovednik, ki prikaže nekaj igranja.

Kot je razvidno iz posnetka, bo igra vsebovala čudovito grafiko, naše glavno početje pa bo prenašanje ogromnega nahrbtnika ter pešačenje skozi naravo. Moč se bo tudi skrivati ter pretepati, kjer bomo največ uporabljali naše pesti. Skočili bomo lahko tudi na motor ter se s pomočjo ogromne lestve povzpeli na odročne predele.

Nastopali bomo v vlogi Sam Porter Bridgesa in naša glavna vloga bo, da naredimo mostove med človeškimi družbami. Ljudje so se navadili živeti v izoliranosti in na nas je, da ustvarimo med njimi nove vezi oz. “Strands”.

Vam je zdaj kaj bolj jasno? Vsaj približno? Nima veze, vam bo kmalu, saj je razvijalec tudi uradno napovedal datum izida, ta pa se bo zgodil 8. novembra 2019.

Žal zaenkrat kaže, da bo tole nova ekskluziva za PlayStation 4, zato se zaenkrat PC-jaši lahko za svojo verzijo obrišete pod nosom. Uživate pa lahko v prvem uradnemu napovedniku spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime