Marvel dela na svoji MOBA igri

Zagotovo ste si kdaj, med preigravanjem popularnih MOBA naslovov kot sta League of Legends ali pa Dota 2, zamomljali v brk: “Hmm, kako bi bilo kul, če bi lahko igral isto igro ampak da bi jo lahko igro preigraval s superheroji! Še bolje bi bilo pa, če bi to lahko počel ekskluzivno na mobilni napravi!”

Se niste?

No, Marvel misli, da ste se, zato je napovedal povsem svojo MOBA igro, katera bo nosila naslov Marvel Super War.

Špil bo na voljo samo za mobilne naprave, šlo pa bo, seveda, za povsem brezplačen naslov. Nadzorovali bomo lahko popularne može v pajkicah kot so Spider-Man, Deadpool ter Captain America, pridružila pa se jima bosta tudi Thanos in Iron Man.

Igralno zadeva ne bo nekaj preveč inovirala. Izbrali bomo svoj karakter iz bogatega Marvel vesolja in se z ekipo, ki bo štela 5 članov, zapodili proti nasprotnikovi bazi. Mapa se bo nahajala v Wakandi, kar pomeni, da nas čaka zanimiva okolica ter seveda tri različne poti. Na koncu bomo zrušili nasprotnikova vrata in zmaga je naša.

Marvel pravi, da je veliko časa posvetil pravilnemu balanciranju herojev, ti pa bodo lahko preklapljali med različnimi napadalnimi stili. Deadpool bo denimo lahko smrt sejal od blizu, lahko pa bo prestavil tudi na bojevanje od daleč.

Vse skupaj se morda sliši kot priložnost za hiter zaslužek, a kdo ve, kako bo izpadel končni produkt. Marvel vsekakor vsebuje bogat nabor likov in franšiza je trenutno na vrhuncu popularnosti, zato igralcev zagotovo ne bo manjkalo. Škoda samo, da se niso posvetili tudi razvoju PC inačice.

Marvel Super War je že na voljo v zaprtemu beta testiranju v izbranih državah kot so Indija, Filipini ter Indonezija. Datuma izida še ni, a glede na beta testiranje, verjetno ni preveč oddaljen. Do takrat si lahko ogledate prvi uradni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!