YouTuberjeva punca včeraj vdrla na igrišče finala Lige prvakov

Če ste včeraj morda gledali finalni obračun Lige prvakov med Liverpoolom ter Tottenhamom, potem ste zagotovo opazili, da se je po igrišču sprehodil nekdo, ki ni imel ravno oblečene uradne uniforme.

Čeprav je uradni prenos hitro odmaknil kamere, so na internet seveda izcurljali posnetki nepovabljenega sprehoda. “Streakerji”, kot se uradno imenujejo takšni nepovabljeni gosti, so ponavadi kakšni zavaljeni kosmatuni. Zato smo vsi toliko bolj debelo pogledali, ko je tokrat na igrišče stekla privlačna blondinka, s kar konkretnimi oblinami.

Sedaj vemo, kdo točno je imel vmes roke pri temu celotnemu incidentu. Gre namreč za YouTuberja Vitaly Zdorovetskiya ter njegovo punco Kinsey Wolanski in skupaj sta se domislila plana, kako se prikrasti v stadion in narediti za gledalce pravo izkušnjo.

Vitaly je znan po takšnih vragolijah in nekaj podobnega je storil leta 2014, v finalu svetovnega prvenstva v nogometu. Takrat je na stadion stekel sam, na prsih pa je imel izpisan slogan “Natural born prankster.”

Od takrat je dobil prepoved udeležbe vseh nogometnih obračunov, a včeraj se mu je vendarle uspelo prikrasti na stadion, za to pa je potreboval samo malo maske.

Wolanski je manekenka in ima na Instagramu preko 664.000 sledilcev.

Njegova punca Kinsey je potem stekla na stadion, oblečena samo v kopalke, ki so držale napis “Vitaly Uncensored”. Dobra reklama ni kaj, žal pa se varnostnikom ni ravno dobra izogibala in ti so jo prijeli po samo parih sekundah. Težave so ji delale tuidi kopalke, ki očitno niso namenjene tekanju po nogometni površini.

Kljub temu je Vitaly ponosen na svojo izvoljenko, ni pa dvoma, da bo tudi ona po današnjem incidentu prejela prepoved udeležbe nogometnih obračunov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime