6. sezona popularne serije Silicon Valley bo tudi zadnja

Oboževalci Pied Pieperja: za vas imamo slabo novico. Popularna serija Silicon Valley bo namreč kmalu sklenila svoj življenjski krog.

Serija je bila lani obnovljena za šesto sezono, a je v letu 2019 ne bomo gledali. Ustvarjalec Alec Berg ima pri HBO-ju namreč še eno serijo Barry in založniška hiša je želela, da se najprej zaključi druga sezona tega, preden se nadaljuje delo na Silicon Valley.

Sedaj pa sta ustvarjalca Alec Berg in Mike Judge napovedala, da bo 6. sezona postala tudi zadnja:

“Silicon Valley je bil za nas karierni in življenjski dosežek. Obupno jo bomo pogrešali, ampak vedno smo pustili, da je Pied Piper vodil potovanje. Na določeni točki, ne moremo narediti nič več pri izboljšanju sveta.”

Roko na srce, konec serije niti ne preseneča preveč. Zadnja sezona je bila še vedno zabavna, žal pa se je boleče poznala odsotnost igralca T.J. Millerja, ki je igral ekscentrični lik Erlich Bachmana.

Vseeno pa je vest o koncu serije žalostna. 6. sezono bomo prejeli naslednje leto, štela pa bo vsega sedem epizod. Upamo, da nas čaka vsaj dostojen konec, ki zadnje čase HBO-ju ne gredo ravno od rok.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime