Korejska Twitch streamerka ob donaciji ostala brez besed

Biti streamer na Twitchu zna biti precej težaško delo. Včasih si lahko po cele dneve pred kamero in te ne gleda nihče, še manj pa bi bil kdo tam, ki bi te finančno podprl.

Še posebej je to težko za začetnike in takrat, na začetku, šteje vsak podarjeni evro. Kaj pa se zgodi, ko ti nekdo v sekundi nakaže pošteno plačo?

Prav to se je zgodilo korejski streamerki in YouTuberki, katera sliši na ime HAChubby. Punca ni popolni začetnik, saj je precej zaslovela zaradi svojega oponašanja popularnega streamerja Dr. Disrespecta.

Vseeno pa takšne podpore ni pričakovala. Sredi streama jo je namreč pričakala donacija v vrednosti kar 1000 dolarjev in punca je povsem obnemela in samo bebasto gledala v kamero.

Donacijo ji je priskrbel gledalec z imenom “totally_not_a_weirdo”, pripisal pa je še, naj denarce porabi za nakup novega prenosnika.

HAChubby se je nato urno odpravila brskati za prenosniki, ko ji je “totally_not_a_weirdo” prilepil še eno donacijo, tokrat v vrednosti 600 $. Zraven je še pristavil, da naj si ne kupi neke starine ampak nekaj dobrega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime