Predelava Fallouta 3 v Fallout 4 dobila nov napovednik

Fallout: Capital Wasteland je presneto ambiciozen projekt. Skupina modderjev si je namreč zadala težavno nalogo, saj želijo prenesti celotno igro Fallout 3 prenesti v moderno podobo igre Fallout 4.

Capital Wasteland je bil enkrat med razvojem že praktično preklican, a so ga nato navdušenci zopet obudili. Težava so bili zvočni posnetki dialogov, saj bi jih morali iz izvirne igre pretvoriti v drug zapis, to pa je nelegalno. Odločili so se zopet posneti vse zvočne dialoge, kar je seveda ogromen in časovno zahteven podvig.

Očitno pa projekt vseeno zlagoma napreduje in dobili smo povsem nov napovednik. Ta se osredotoča na predvsem na mutirane “Ghoule”, ki se v štirici malce razlikujejo od predhodnika. Razvojna ekipa jih je morala predelati in rezultat so mutiranci, ki delujejo precej bolj grozeče kot smo jih vajeni iz zadnjega dela Fallout franšize.

Poleg tega pa lahko v napovedniku vidimo nekaj slavnih lokacij iz trojke. Med njimi nas pozdravi tudi slavno mesto Megaton, kjer počiva jedrska konica.

Datuma izida seveda še nimamo, saj je dovolj že upanje, da bo predelava sploh kdaj izšla. Do takrat pa si oglejte precej vzdušni napovednik spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime