V Tesla avtomobilih bomo kmalu lahko preigravali Cuphead

Cuphead velja za eno najtežjih in najbolj vznemirljivih iger. To govorim iz izkušenj, saj sem dokaj brez težav preigral vse tri dele Dark Souls serije, Cuphead pa še vedno stoji v moji vitrini mojih neosvojenih naslovov. In me izzivalno od tam gleda. In me zopet vabi v svoj objem.

Kar malce presenetljivo je potem dejstvo, da je velik oboževalec igre tudi ekscentrični Elon Tusk, ki pridno izdeluje svoje avtomobile Tesla, te pa vsake toliko pošlje tudi v vesolje.

Odločil se je, da bo Cuphead vgradil kar v svoje modele Tesla avtomobilov. Tako bomo to risankasto avanturo lahko preigravali v Tesla Model 3, Model S in Model X in to zelo kmalu. Napovedan izid je namreč za poletje 2019, žal pa nismo dobili še bolj točnega datuma izida.

Ker je avto malce omejen s prostorom, bo za preigravanje na voljo samo Inkwell Isle One, na potovanja pa bomo morali s sabo vzeti tudi USB igralni plošček. Kontrole na dotik namreč ne bodo podprte, saj je Cuphead mehansko preveč zahtevna igra, da bi takšna nadzorna shema imela kakršenkoli smisel.

Vsekakor bi bilo zanimivo, če bi se Elon podal v svet iger v vlogi založnika, saj bi zagotovo prejeli kar nekaj izvirnih naslovov. Kdo ve, kaj vse bo še prinesla prihodnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime