Gearbox v igri Borderlands 3 poimenoval orožje po oboževalcu, ki ima neozdravljivega raka

V naši igričarski industriji se vsake toliko pripeti kakšna poteza razvijalca, ki je hvalevredna in bi lahko služila za navdih tudi ostalim.

Kakšen mesec nazaj se je na Redditu pojavila tema uporabnika, ki sliši na ime Trevor Eastman. Fanta, starega vsega 26 let, je junija 2018 doletela izredno slaba zdravstvena diagnoza. Izvedel je namreč, da ima raka v zadnjem stadiju in zdravniki so mu napovedali samo eno leto življenja.

Trevor je povedal, da je izjemno veliko oboževalec Borderlands franšize in strah ga je, da se mu bo čas iztekel pred uradnim izidom tretjega dela. Zato je na pomoč poklical skupnost in ta se je odzvala. Njegova prošnja je naposled naletela na prava ušesa in založnik 2K ter razvijalec Gearbox sta zanj pripravila posebno presenečenje.

K njemu so poslali predstavnika, ta pa mu je prinesel izvod igre Borderlands 3. Navdušeni Trevor je poleg igre prejel še nekaj darilc ter s skupnostjo podelil nekaj slik, med katerimi lahko tudi vidimo Borderlands 3 začetni zaslon.

Gearbox pa mu je pripravil še eno presenečenje, saj mu je pustil, da je izbral eno orožje in ga tudi poimenoval ter spisal kratki opis. Rodila se je legendarna puška “Compresive Trevonator”, ki lahko preklaplja med Fire in Cryo strelivom, opis orožja pa je preprost: “Trev is gunna get you!”

Trevor je še izrazil, da je neskončno hvaležen tako razvijalcu kot tudi skupnosti in upamo, da mu je ta izkušnja vsaj malo olajšala njegovo borbo z rakom.

Borderlands 3 bo izšel 13. septembra 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime