Pokémon Sword and Shield dobil datum izida ter nov napovednik

Vsi Pokémon navdušenci ste včeraj ob 15.00 zagotovo napeto strmeli v vaše ekrane, saj se je ravno takrat odvil novi Nintendov Direct.

Ta je obljubljal povsem nov napovednik za hudo pričakovano igro Sword and Shield ter še kupček dodatnih informacij. In Nintendo je dostavil vse to in še več.

15-minutni napovednik je razkril ogromno novih informacij. Dobili smo vpogled v ogromen svet, ki je zagotovo vzbudil slinjenje pri vsakemu preganjalcu malih živalic.

Ogromna mapa se imenuje Wild Area in na prvi pogled zna koga spomniti na igro Zelda: Breath of the Wild. Trenerji boste ta magični svet lahko raziskovali po mili volji, se bojevali proti divjim Pokémonom ter se celo povezali skupaj z drugimi igralci v “raid” spopadih. Tu boste poskušali premagati glavno šefetino, nekatere Pokémone pa boste lahko odkrili samo v teh raid spopadih, ki se pravilno imenujejo Max Raid Battles. Ko bo šef premagan, bo vsak od trenerjev vrgel virtualno kocko in če so vam bili Bogovi naklonjeni, boste postali ponosni lastnik novega in sijočega Pokémona.

Videli smo tudi nekaj novih zverinic, med njimi je zagotovo najbolj navdušil ovčarski in prikupni Wooloo, tu pa so še Gossifleur, ki se razvije v Eldegossa ter Drednaw. Leteči Corviknight vas bo lahko hitro popeljal po svetu do prej obiskanih naselij.

Čaka nas tudi nova mehanika Dynamax, kjer bo lahko vsak priklicani Pokémon zrasel na ogromno velikost.

Vsaka od iger bo vsebovala Legendary volka, ta pa je lahko mečevalni Zacian ali pa obrambni Zamazenta.

Pokémon Sword and Shield je dobil tudi uraden datum izida in sicer se bo ta zgodil 15. novembra 2019. Celotni prenos si lahko ogledate spodaj.

Igro lahko že prednaročite v Sloveniji in sicer na Eigre.si. Zaradi nepotrjene točne cene je trenutno navedena višja cena kot je predvidena, a tudi če prednaročite po višji ceni, bo bila ta znižana ob dobavi na veljavno v tistem trenutku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime