Streamer prikazal svojo sobo, ki je ni pospravil že 14 let

Stereotip, da igralci iger nimajo ravno lepo pospravljenih sob, je morda deloma resničen. Kdo od nas se ni že kdaj zalotil, da popite pločevinke energijske pijače ni takoj odgovorno zadegal v koš? Problem pa nastopi, ko se ob tej pločevinki pojavi še ena podobna in nato še ena. Na tleh se nemara pojavi zavržena pica škatla in takrat navadno nastopi trenutek, da človek končno vstane in pospravi svinjarijo.

Nekateri pa smeti samo še naprej kopičijo in eden od teh je Twitch streamer, ki sliši na ime Jaegerrmeister. Fant vse od svoje vselitve v novo stanovanje ni ravno veliko dal na higieno in ob njemu se ni nabralo samo nekaj odvrženih pločevink ampak cela gora smeti.

Streamer je med svojim nedavnim prenosom v živo šokiral vse, ko je razkril, da sobe ni pospravil že dolgih 14 let. Na streamu je priznal, da ima morda mentalno težavo in da mu je World of Warcraft preprosto vzel preveč časa, da bi se lotil likvidiranja smeti.

Med prenosom je ugotovil, da ga gleda znani WoW streamer Asmongold in temu je rade volje pokazal prav vso umazanijo, ki se je skozi leta nabrala okoli njega.

Gledalci so med drugim tako lahko videli dve vreči za smeti, ki so bile polne urina ter lonec, ki je bil tako poln plesni, da se mi še zdaj obrača želodec.

Jagerrmeister se je zaradi svojega rojstnega dneva odločil, da svojo sobo pospravi in to je storil kar preko Twitcha. In dejansko mu je uspelo, saj je gledalce po dveh dneh pozdravila čisto sveža soba, ki je v primerjavi s prejsnjo popolnoma neprepoznavna.

Jagerrmeistru lahko samo čestitamo in upamo, da bo sedaj sproti poskrbel za vsako smet in da bo za lajšanje mehurja od zdaj naprej uporabljal WC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Jaz vse, kar jem in pijem, pojem v kuhinji, potem grem dalje igrat, in ko se naveličam igranja, grem pomit posodo ali pa pač kar je treba. Imam zelo lepo pospravljeno stanovanje. Mogoče se je za vprašat, kaki pujsi so v resnici zelo dobri giralci oz. “geniji” v kaki igri, ker v kakem World of Warcraftu, The Elder Scrolls Online in še kje, ne moreš biti genij, če cele dneve igre okoli ne obračaš. Mogoče sem pa jaz tako zanič v vsaki igri, ker ne posvečam velike pozornosti igram, ampak drugim stvarem? Igram za zabavo, ne da bi služil denarce s tem. Sploh ne moreš verjeti kakšni pujsi obstajajo na tem planetu, in da je to dejansko za nekoga normalno, da živi v taki svinjariji.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime