Blizzard naj bi delal na Overwatch 2, preklicana Starcraft streljačina

Spletna stran Kotaku, znana po svojih verodostojnih govoricah, ki se velikokrat izkažejo na koncu za resnične, je na plano postavila novo zanimivost.

Ta tokrat prihaja iz Blizzardovih vrst, saj naj bi razvijalec pridno delal na nadaljevanju svoje večigralske streljačine Overwatch.

Podrobnosti ni ravno veliko. Overwatch 2 naj bi vseboval, kar že ima izvirnik, poleg tega pa naj bi bil prisoten tudi močan PvE način, ki naj bi veliko stavil na sodelovalno igranje med igralci, vse skupaj pa naj bi spominjalo na Left 4 Dead.

Blizzard naj bi tudi nekaj časa razvijal streljačino, katera naj bi se dogajala v Starcraft vesolju. Projekt naj bi bil nedavno preklican, saj se je razvijalec želel osredotočiti na Overwatch 2 ter Diablo 4. To je že drugi preklicani Stacraft projekt, saj se veliko starejših igralcev spomni tretjeosebne streljačine Ghost, ki je bila sicer tudi uradno napovedana, a projekta nismo nikoli dobili v dokončani obliki.

Kaj bi to pomenilo za igralce izvirnega Overwatcha je težko reči. V primeru, da bi res izšel drugi del, bi se verjetno velika večina igričarske baze preselila na nadaljevanje, kar bi opustošilo bazo igralcev v izvirniku.

Overwatch 2 naj bi bil uradno razkrit na letošnjem BlizzConu, ta pa se bo odvil letos novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime