EA bo danes, ob 18.30 razkril nove igre kot so FIFA 20 ter Jedi: Fallen Order

Za letošnji sejem E3 se je založnik EA odločil za malce drugačno potezo. Namesto, da bi vse svoje naslove razkrili med konferenco E3, so se odločili svoje adute prikazati že malce prej.

Tako bodo skozi serijo prenosov v živo, ki jih imenujejo EA Play, prikazali informacije o svojih najnovejših naslovih.

Roko na srce, napovedane igre morda ne bodo vse po vrsti ravno odpihnile povprečnega igričarskega Slovenca, a med njimi vendarle najdemo dva zanimiva naslova.

Prvi izmed njih je Jedi: Fallen Order, na kateremu plodno dela razvijalec Respawn in ta je potrdil, da bomo končno videli nekaj igralnih odsekov. Na Twitterju se je že pojavil kratki dražilnik, med prenosom v živo pa bomo dobili precej daljši vpogled, kjer, vsaj tako upamo, nas čaka tudi napoved izida.

Druga zanimivost je naslednji del njihove nogometne franšize, ki se nepresenetljivo imenuje preprosto FIFA 20. Naslednje poglavje že ima znan datum izida, ta pa se bo zgodil 27. septembra 2019. Tudi tu je že na voljo kratki dražilnik, ki bo zagotovo kakšnemu nogometnemu navdušencu hitreje pognal kri po žilah.

Med ostalimi igrami najdemo še Battlefield 5 ter informacije glede novega dodatka za The Sims 4. Zanimivo je, da nas ne čaka napoved povsem novega dela Battlefield ali Battlefront franšize, avtomobilski Need For Speed pa je tudi potonil neznanokam. Na suhem boste ostali tudi oboževalci razvijalca Bioware, saj nas očitno ne čakajo nobene nove informacije glede Dragon Age 4, nad Anthemom pa so očitno že vsi obupali.

EA Play štarta danes ob 18.30, takšen pa je napovedani urnik.

  • 18.30 – Jedi: Fallen Order
  • 19.00 – Apex Legends 
  • 19.30 – Battlefield 5 
  • 20.00 – FIFA 20 
  • 20.30 – Madden NFL 
  • 21.00 – The Sims 4

Prenos v živo lahko spremljate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime