George R.R. Martin in razvijalec FromSoftware očitno res delata na novi igri

Še par dni nas loči do največjega sejma v svetu igričarstva, festivala E3. Skladno s tem so začele na internet curljati informacije pred uradnimi najavami in eno od teh bo še posebej zanimiva za vse oboževalce franšize Igra prestolov.

Že nekaj časa nazaj smo poročali o morebitnemu sodelovanju med piscem George R.R. Martinom, ki je poskrbel za svet Igre prestolov ter razvijalcem FromSoftware, ki ga poznamo predvsem po seriji Dark Souls.

Kar se je na začetku nemara slišalo kot nekaj povsem za lase privlečenega, postaja čedalje bolj podobno resničnosti in zdaj je zadeva že praktično potrjena.

Rezultat sodelovanja naj bi bil naslov Elden Ring in to naj bi bila največja igra, ki jo je From Software kadarkoli spočel. Čaka nas nevaren svet, kjer nevarnost preži na vsakemu koraku, igralci pa naj bi osvobajali različna kraljestva in prisostvovali velikim političnim spletkam, vsake toliko pa bomo naš karakter tudi nadgradili in dobili nove veščine, saj naj bi bil Elden Ring RPG.

To so praktično vse znane informacije, ve se samo še, da bo špil izšel za PC, Xbox One ter PlayStation 4. Več bo znanega na sejmu E3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime