Fallout 76 bo dobil NPC-je, dialoge ter battle royale, ta teden pa ga lahko preizkusite brezplačno

Ah, ta Bethesda. Samo temu razvijalcu lahko uspe izdati na pol dokončan izdelek, ki sliši na ime Fallout 76, kasneje pa se hvaliti z ogromno posodobitvijo, ki doda človeške naseljence, dialoge ter dejansko štorijo. Vse to je bilo namreč sestavni del izkušnje že od prvega Fallouta, a pustimo to ob strani.

Fallout 76 bo tako dobil novo posodobitev, ki se imenuje Wastelanders. Če je bilo prvo leto v znamenju poseljevanju zapuščene okolice, bo drugo leto nakazalo vračanje nekdanjih prebivalcev v Appalachio.

Igralci bodo lahko končno srečali človeške prebivalce in se z njimi pogovarjali skozi izbiro različnih dialogov. Kregali se bosta dve različni frakciji in sicer bodo to Settlerji ter Raiderji, vsaka od njih pa nam bo izdala različne naloge, oklepe ter orožja.

Dobra novica je, da bo ta poštena predelava igre za obstoječe kupce povsem brezplačna. Poleg tega je razvijalec napovedal še povsem nov večigralski način Nuclear Winter, ki ni nič drugega kot dobri, stari battle royale.

52 igralcev se bo na mapi spopadlo za naslov vodje Vaulta 51 in zmagovalec obračuna bo postal velecenjeni Overseer. Nuclear Winter bo vase vnesel nekaj pritiklin iz “normalnega” načina, kot je grajenje oporišč ter nekatere pošastke tipa Scorch Beast.

Tudi Nuclear Winter bo povsem brezplačni dodatek igri, ki jo bo ta teden moč celo brezplačno preizkusiti. Med 10. in 17. junijem bo namreč Fallout 76 moč preizkusiti povsem brezplačno in Bethesda upa, da bo med tem obdobjem k sebi privabila kakšnega igralca, ki bo nato odštel denarce za polno verzijo. Med zastonjskim obdobjem boste lahko preizkusili osnovno igro ter battle royale način Nuclear Winter.

Wastelanders prenova bo prispela v jeseni 2019, spodaj pa si lahko ogledate, kaj vse vas čaka v predelani igri. Morda pa Bethesdi vendarle uspe Fallout 76 obuditi od mrtvih?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime