The Outer Worlds, nova igra izvirnih Fallout razvijalcev, prihaja 25. oktobra

RPG navdušence je že nekaj časa nazaj navdušil razvijalec Obsidian, ko je svetu razodel svojo povsem novo igro, imenovano The Outer Worlds.

Navdušenje je bilo toliko večje, saj gre za razvijalca z res močnim pedigrejem. V preteklosti so spočeli legendarne naslove kot so Knights of the Old Republic 2 ter Fallout: New Vegas, za novi naslov pa so se povezali z originalnima ustvarjalcema Fallout franšize.

V Outer Worlds bomo raziskovali različne planete, se pogovarjali z okoliškimi prebivalci in poskušali premagati zlobno korporacijo. Lahko bomo dober fant ali pa zlobnež, novi napovednik pa preveva tisti dobri, stari Fallout humor.

Glede na prikazano, nas čakajo tudi zanimiva orožja kot je denimo “Zmanjševalec” (to sem si sedaj izmislil ampak bo zagotovo postalo uradno ime), špil pa na prvi pogled ni ravno grafično preveč impresiven. V oči bodejo predvsem nekam zastarele animacije, še posebej pri obraznih mimikah karakterjev.

A grafiko lahko pustimo ob strani, saj je bolj pomembna igralnost. Če bo ta dobra, bomo izvedeli 25. oktobra, ko bo igra tudi uradno izšla za PC in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime