League of Legends dobiva svoj Auto Chess igralni način

League of Legends bo koncem meseca prejel posodobitev 9.13, v njej pa se bo skrival en povsem novi igralni način, ki svojo inspiracijo vleče iz huronsko popularnega moda za Dota 2, kateri nosi ime Auto Chess.

Riot je tako napovedal Teamfight Tactics, kjer se bo lahko na heksagonalnemu polju spopadlo 8 igralcev, na koncu pa bo lahko zmagal samo eden.

Obračun se bo začel s kupovanjem herojev in igralci bodo imeli na voljo 30 sekund, da v svoje vrste rekrutirajo vse šampione, ki so jim na voljo. Nato na njih ovesimo opremo, jih nadgradimo in jih postavimo na bojno polje.

Naslednja na vrsti je sama bitka in vaše zbrana ekipa se bo teleportirala na sovražnikovo polje in jih poskušala izbrisati iz plošče. Za zmago boste imeli na voljo 60 sekund in če po preteku tega časa oba igralca še vedno stojita, bo vsak od njiju prejel škodo, glede na to, koliko šampionov še stoji na sovražnikovem polju.

Ne bo pa se vse vrtelo samo okoli PvP bojevanja, saj nas čaka tudi nekaj PvE vsebine. Ob začetku vsake igre se bo moral vsak igralec spopasti s tremi valovi sovražnih bitij, ti pa bodo ob svoji smrti spustili koristne predmete, s katerimi bomo lahko nato opremili našo izbrano četico herojev.

Teamfight Tactics bo izšel v sklopu posodobitve 9.13, Ranked način pa v popravku 9.14.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime