Watch Dogs Legion ne bo vseboval glavnega karakterja, igrali boste lahko z vsakim prebivalcem, tudi z babico

Ubisoft je včeraj uradno razkril Watch Dogs Legion, ta pa se bo tokrat podal na britanske ulice, specifično v London. Vse skupaj se bo dogajalo po temu, ko je Združeno kraljestvo zapustilo EU, a Brexit jim ni ravno prinesel pričakovane utopije.

London je zavzela organizacija, ki se imenuje Albion in po robu se jim bo zopet postavila hekerska skupina Deadsec. Ki pa bo v tretjemu delu malce drugačna.

Namreč Watch Dogs Legion ne bo vseboval tistega enega glavnega protagonista, ki bi vlekel štorijo naprej. Pomislite na vse tiste naokoli stoječe ljudi v igrah kot so GTA ali pa Watch Dogs, ki nam velikokrat služijo kot tarča za naš avto. No, v Legion boste lahko prevzeli nadzor nad vsakim od njih in ga tako vpoklicali v Deadsec organizacijo.

Zadeva se sliši neverjetno, saj je praktično nemogoče, da bi vsak od njih imel svoje animacije ter glasovno podajanje. A glede na napovednik nam Ubisoft obljublja prav to. Na enemu delu se v akcijo poda celo babica, ki se komaj premika in se s težavo skobaca skozi ovire, a je očitno legitimen način za preigravanje.

Watch Dogs Legion bomo lahko preigravali 6. marca 2020 in res sem radoveden, kako se bo razpletel ta koncept unikatne igralne mehanike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. To, da boš lahko igral z vsakim prebivalcem je taka bučka kot tista, ko je nekdo na enem prejšnjem E3 dejal, da je igra narejena na podlagi resnične japonske zgodovine, odlomek je pa prikazoval boj z ogromnim pajkom.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime