Xbox Game Pass uradno potrjen za PC, znana tudi cena

Dolgo se je govorilo, da bo Microsoftov servis Xbox Game Pass prisopihal tudi na PC in založnik je to govorico tudi dokončno potrdil.

Če vam je slučajno Game Pass servis neznanka, sledi kratka obrazložitev: gre za servis, kjer v zameno za mesečno naročnino igralci lahko dostopajo do bogate zbirke različnih iger. V ponudbi ne boste našli samo Microsoftovih izdelkov, ampak tudi naslove različnih založnikov. Izberete naslov, ga prenesete in začnete z igranjem in dokler ne prekličete naročnine, boste imeli dostop do vseh iger, hkrati pa boste od prvega dne lahko igrali vse frišne igre, katere je razvil Microsoft.

Zadeva je priročna, če ste morda malce v zaostanku z igrami in ne bi radi odštevali denarce za vse pretekle igre, ki ste jih zamudili ob izidu. Na PC-ju boste v ponudbi našli preko 100 naslovov, med njimi lahko odkrijete Metro Exodus, Forza Horizon 4, Sea of Thieves, State of Decay 2, veselite pa se lahko še celotne Halo kolekcije ter Gears 5. Microsoft obljublja, da bodo nove igre prispele vsak mesec in da bo ponudba vedno sveža.

Napovedali so tudi razširjeno inačico, ta pa se imenuje Game Pass Ultimate. Za 14,99 € boste tako prejeli Game Pass za Xbox, Game Pass za PC ter Xbox Live naročnino, kar je precej ugodna ponudba za lastnike Xbox konzole in PC-ja.

Za osnovno inačico Game Pass-a na PC-ju boste na začetku odšteli 4,99 €, kasneje pa bo cena narasla na 9,99 €. Če bi sistem radi najprej preizkusili, si lahko prvi mesec naročnine privoščite za samo 1 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Ti passi so očitno nek nov trend? Na koncu bo samo Steam ostal brez svojega psa oziroma passa. Jih pa po svoje razumem. Vsi želijo pač nek konstanten in zanesljiv mesečni pritok denarja, kar omogočajo naročnine.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime