Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 dobil 20 minutni igralni posnetek

Na letošnjem sejmu E3 smo že dobili nov napovednik za igro Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, vendar kot vsi napovedniki, tudi ta ne prikaže ravno pravega obraza igre.

Osebno imam veliko raje igralne posnetke, kjer dejansko vidimo, kako bo špil izgledal med samim igranjem. Moja želja se je uresničila in tako smo dobili skoraj 20 minutni igralni izsek, v kateremu se igralec poda skozi temačne ulice Seattla.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 vsekakor izgleda čudovito in mesto kar obiljuje s podobnostmi, celotno igralno izkušnjo pa preveva tisti zamorjeni občutek, ki je bil prvovrsten tudi v izvirniku.

Razvijalec Hardsuit Labs poskuša ohraniti vse prvine originalnega dela in ga začiniti s svojimi idejami. Čeprav je igra zaenkrat v pred-alfa različici, izgleda impresivno, je pa samo bojevanje nekoliko okorno.

Vse to se bo zagotovo popravilo do izida in ta je še kar daleč stran. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bo izšel šele marca 2020, zato nas čaka še kar nekaj slinjenja nad bodočimi posnetki, kot je tale spodnji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime