Wasteland 3 prihaja spomladi 2020

Wasteland je serija, ki je prva vpeljala post-apokaliptični okoliš, v kateremu vlada tehnologija iz leta 1950. V njej najdemo še dobro dozico humorja, robke ter mutirane škorpijone. Če vas je to spomnilo na Fallout, se ne bi zmotili, trik pa je v temu, da je Wasteland izšel pred slavno Fallout serijo.

Na tretjemu delu pridno dela razvojna ekipa inXile, ki je za razvoj svoja denarna sredstva zbrala preko uspešne Kickstarter kampanje, nedolgo nazaj pa jih je kupil Microsoft.

Wasteland 3 bi moral sprva iziti enkrat letos, vendar je razvijalec pred kratim izjavil, da se špila lahko veselimo šele spomladi 2020. Ta datum je posledica novega priliva denarja iz strani založnika in brez teh denarcev, bi novi Wasteland še bolj zamudil.

Na sejmu E3 smo dobili tudi novi napovednik in glede na posnetek, nas čakajo zanimive in barvite avanture v zasneženem Coloradu. Tudi tretji del bo ohranil svoj značilni humor, čeprav so se pojavile skrbi, da je morda inXile v temu pogledu malce pretiraval.

Tisti, ki so v kampanji donirali največ cekinov, bodo lahko igrali alfa različico že tega avgusta, medtem ko bodo ostali podporniki morali počakati na beto, ta pa se bo pojavila na strežnikih enkrat v jeseni 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime