Apple se zna končno pridružiti ostalemu svetu in bo tako v iPhone vpeljal tehnologijo USB-C

Velikokrat sem že zagledal ljudi, ki so se odpravili na kak piknik ali pa zabavo in zagotovo ste tudi že vi srečali kakega naključneža, ki je pristopil do vas in povprašal, če imate slučajno iPhone polnilec. In potem se je zopet odpravil brezglavo tavati med množico ljudi in zraven vzklikal: “A ma kdo iPhone polnilc?!”

In takšni ljudje morda znajo postati stvar preteklosti. Na Twitterju se je namreč pojavila zanimiva slika operacijskega sistema iOS 13, ki v Recovery načinu kaže drugačno podobo kot v prejšnjih verzijah.

V iOS 12 sta se namreč v temu načinu izrisala kabel Lightning ter iTunes ikona, v novem pa lahko vidimo prenosnik ter USB-C kabel.

USB-C je postal standardni konektor, ki ga uporabljajo že vsi večji proizvajalci. Predstavljen je bil leta 2014 in njegova glavna značilnost je izredno hitro polnjenje, ki mu prejšnji USB enostavno ne more konkurirati.

Apple je v svoje iPade že vpeljal USB-C povezavo in sicer se je to zgodilo lani. Takrat so se pojavila upanja, da zna ta vhod najti svojo pot tudi na naslednjo generacijo telefonov in očitno se bo to zgodilo. Žal pa bodo tako vsi ostali polnilci prejšnjih generacij iPhonov postali neuporabni za nove pametne telefone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime