Desperados 3 bo vseboval napredni način za planiranje

Če morda še niste vedeli, je kavbojska igra Desperados 3 v aktivnemu razvoju in špil bo močno spominjal na svoja dva slavna predhodnika.

To pomeni, da nas čaka veliko skrivanja, taktiziranja in načrtovanja naših nadaljnjih potez. Desperados serija precej spominja na Commandos franšizo (ki prav tako dobiva predelavo) in tako nas bo brezglavo tekanje po mapi hitro spravilo pod rušo.

Bo pa trojka veliko več poudarka postavila na pazljivo planiranje ter načrtovanje zased. Ob pritisku tipke se bo sprožil “Showdown” način, ki bo zapavziral dogajanje na zaslonu in svoji četici kavbojcev (v ekipi jih bo lahko največ 5) boste lahko zapovedali komande, ki se bodo, takoj ko zopet pritisnete tipko, izvršile tako kot jim je bilo ukazano.

Izkoriščati bo moč tudi okolje in tako boste lahko nasprotnikom pripravili razna presenečenja. Primer tega je, da boste lahko v konja zalučali kovanec in ko bo za njegovi nogami stopil nasprotnik, bo od konja dobil ekspresno pošiljko kopit.

Nasprotniki ob odkritju trupla ne bodo zagnali alarma, saj bodo dogodek pripisali kot običajni nesreči. Vendar bodite pazljivi, znajo priklicati tudi okrepitve in te bodo ostale na mapi, tudi ko alarm potihne.

Deperados 3 je dobil tudi novi napovednik, pričakujemo pa ga lahko še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime