HOPsi mobilna aplikacija

Proti koncu leta 2018 smo se odločili, da portal popolnoma preuredimo in tudi preimenujemo (GAMING.si v HOP.si).

Tako imenovan “rebranding” je prinesel številne spremembe za obiskovalce in tisoč in eden problem za nas. Za dokončno preimenovanje in spremembo smo potrebovali več kot 5 mesecev in v tem času je spletna stran doživela popolno prenovo.

Levji delež sprememb je doživel motorček (backend), ki vam je skrit, ste pa verjetno občutili predvsem hitrejše delovanje spletne strani, boljše prilagajanje mobilnim napravam ter pametno predlaganje nove vsebine, saj vas želimo zadržati na portalu. Vse naštete spremembe in številne druge, katere naj ostanejo skrivnost, so se dokazale za zelo pozitivne, kar opažamo na obisku spletne strani, ki iz dneva v dan narašča in se je podvojil v zadnjih 6-ih mesecih.

Zadnji korak do lažjega dostopa do naše vsebine pa so mobilne aplikacije in nekateri ste v zadnjih dneh opazili ob obisku strani (na mobilnih napravah) gumb “Add HOPsi to HomeScreen” oziroma “Dodaj HOPsi na domač zaslon“. S klikom na gumb in potrditvijo lahko na vašo mobilno napravo naložite našo aplikacijo in preprosto dostopate do naše vsebine, brez da bi zato morali uporabiti mobilni brskalnik. V primeru, da gumba ne vidite, odprite HOP.si v vašem brskalniku (Chrome, Firefox, Safari, Samsung Browser…), kliknite na nastavitve (ponavadi 3 pikice) in poiščite možnost “Add to Home Screen” oziroma “Dodaj na domači zaslon” in tako boste namestili aplikacijo ročno.

Primer na Chrome mobilnem brskalniku, potrebujete verzijo 57+

Aplikacijo lahko naložite tudi na vaš računalnik. To storite tako, da odprete spletno stran www.hop.si (počakajte, da se celotna stran naloži) nato kliknete na nastavitve brskalnika (ponavadi meni s tremi črtami ali pikicami) in našli boste opcijo “Install HOPsi” oziroma “Namesti HOPsi” in ikona bo dodana na vaš računalnik. V primeru, da nimate te opcije, prosim posodobite brskalnik (priporočamo Chrome ali Firefox).

Primer namestitve iz Chrome brskalnika na računalnik

Aplikacijo na mobilnih napravi odprete enako kot vse ostale aplikacije, ta pa deluje podobno kot v brskalniku in vsebuje vse funkcije spletne strani. V primeru, da nimate dostopa do interneta, lahko pregledujete že odprto vsebino, ostali članki pa žal ne bodo na voljo, dokler se spet ne povežete na internet. Za tekoče delovanje aplikacije priporočamo brskalnik Chrome verzija 62+ ali Firefox verzija 58+.

Aplikacije delujejo na tehnologiji PWA – Progressive Web Apps.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime