YouTuber naenkrat nadzoroval ekipo vseh petih članov v igri Rainbow Six Siege in na koncu zmagal

YouTuber Basically Homeless ima očitno zelo rad večigralsko igro Rainbow Six Siege, a res ne mara igrati skupaj z drugimi ljudmi. No, to ni čisto res, vseeno pa je bil to mogoče izgovor, da se je lotil precej unikatnega podviga.

Tako je na kup spravil 5 PC-jev ter na njih priklopil 6 monitorjev. Njegov plan je bil, da bo naenkrat lahko nadzoroval vseh 5 članov ekipe, a ga je pri temu čakalo ogromno težav.

Najprej je imel tehnične probleme, saj 5 računalnikov, zvočne mešalke in ostale opreme za snemanje navadna vtičnica ni zmogla poganjati in ven mu je vrglo varovalko. Potem je nastopil problem samega nadzora, zato je izgruntal posebno pretikalo, ki mu je omogočalo preklapljanje nadzora nad vsemi PC-ji.

Zagodla mu je tudi sama igra, saj te ta po treh minutah neaktivnosti vrže na začetni meni. Zato se ni smel preveč obotavljati.

Njegova končna strategija je bila, da je vse svoje like smatral kot “respawne”. S prvim je hitro stekel v srce spopada in tako videl sovražnikove pozicije in njegov naslednji operator je imel tako že več možnosti za preživetje.

Strategija se je obrestovala in na koncu je cel začel zmagovati v Casual načinu. Ranked je bil seveda težji, a vaja dela mojstra in uspelo mu je zmagati tudi tam.

Njegovo hudimano zanimivo avanturo si lahko pogledate na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime