Super Mario Bros dobil battle royale način

Battle royale je najbolj popularen večigralski način in razvijalci ga zato tlačijo v praktično vsak naslov, ki vsebuje vsaj pridih večigralstva. Zato je bilo samo še vprašanje časa, da se zadeva pojavi tudi v kakšnemu starejšemu naslovu in to se je tudi zgodilo v legendarnem Super Mario Bros.

Gre seveda za neuradno modifikacijo, ki jo je spočel ustvarjalec InfernoPlus. Sam pravi, da je ustvaril “pravi greh”, a ni vrag, da je zadeva originalna in zabavna.

Mario Royale na začetku naključno izbere svet od 1 do 3 in na mapo se spusti 100 igralcev. Vaš cilj je da uspešno priplezate do Bowserja, vendar morate vmes paziti na pasti in celo druge igralce. Vaše nasprotnike lahko ovirate na različne načine, saj lahko v njih zalučate “koopa shell” ali pa jim podrete opeko, na kateri se trenutno nahajajo.

Zadevo lahko igrate kar preko brskalnika in sicer na sledeči povezavi in strežniki so vedno polni. Med mojim preizkusom se je v igri nahajalo preko 550 ljudi zato boste v samo parih sekundah zbrali svojo peščico vodovodarjev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime