WoW Classic bo jutri že na voljo za preizkus, a Evropejci bomo morali malce počakati

Počasi a vztrajno se približuje izid igre World of Warcraft: Classic, ki je dejansko eden najbolj bizarnih preobratov v igričarskih krogih.

Popularna MMO igra bo namreč v klasični ediciji zapustila vse dodatke, ki jih je prejela skozi več kot desetletni obstoj in se vrnila k svojim koreninam. To pomeni počasnejši tempo, kjer je veliko večji poudarek na druženju in sodelovanju, kot pa na gonji za čim večjimi številkami prizadejane škode v raidih.

Privrženci WoW-a že dolgo časa nestrpno pričakujejo, da bodo WoW Classic prejeli v roke in jutri se bo lahko do preizkusne inačice dokopal skoraj vsak, ki igro preigrava na ameriških strežnikih.

Pričel se bo namreč Stress Test, pri kateremu želi Blizzard dodobra preizkusiti obremenitev strežnikov. Preizkusa se lahko udeležijo igralci, ki držijo aktivno WoW naročnino in se nahajajo v ZDA. Serverji bodo odprti 48 ur, igralci pa bodo lahko napredovali samo do stopnje 15. Moč bo preigravati tako PvE kot tudi PvP vsebino, morda pa bo Blizzard za svojo igričarsko bazo pripravil še kakšno presenečenje.

Danes se bo WoW Classic že pojavil na Battle.net zaganjalniku, jutri pa bo omogočen prenos igre. Evropejci bomo žal morali na svojo priložnost primorani še malce počakati, končni izid pa se bo zgodil 27. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime