Teamfight Tactics se že nahaja na vrhu Twitch gledanosti

Očitno je pred nami rojstvo povsem novega igričarskega žanra, ki zna odgrizniti nekaj publike popularnemu battle royalu.

Ta novi način sicer še nima povsem uveljavljenega imena, začela pa ga je modifikacija Auto Chess, ki je v relativno kratkemu času precej eksplodirala po popularnosti in izrodila še dva naslednika.

Prvega dela Valve, imenuje pa se Dota Underlords, medtem ko je za drugega zaslužen Riot, ki je včeraj izdal Teamfight Tactics.

Zadeva je zaenkrat na voljo samo ne PBE strežnikih, uraden izid pa se bo zgodil, ko bo League of Legends prejel posodobitev 19.3. Kljub temu, da Teamfight Tactics ter LoL prideta skupaj v paketu, ju Twitch tretira kot povsem samostojna naslova.

In Teamfight Tactics je že zdaj hudo popularna zadeva. Naslov se je včeraj zavihtel na sam vrh Twitch lestvice in je držal okoli 190k istočasnih gledalcev. Trenutno je številka precej nižja, a Teamfight Tactics je na še vedno visokemu drugemu mestu, pred njim je edino Riotov drugi naslov, League of Legends.

Veliko nižje se nahaja Valvov izdelek Dota Underlords, ki ima trenutno dobrih 5k gledalcev. Dobro, to je še vedno precej bolje od njihove katastrofalne igre Artifact.

Taktično bojno polje Auto Chess iger bo kmalu dobilo še enega člana, saj izvirni ustvarjalec Auto Chessa dela na povsem samostojnemu naslovu, ta pa bo izšel za Epic Games trgovino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime