V Apex Legends so se začeli pojavljati zmaji

Apex Legends morda ni več tako slaven kot je bil na začetku, a vseeno je tale battle royale streljačina uspela zadržati nekaj igričarske baze. In ta se močno veseli napovedane druge sezone, ki naj bi poskrbela za ponovno zavzetje vrha battle royale bojnega polja.

Še preden pa bomo skočili v naslednjo sezono, pa nas očitno že čaka nekaj novih presenečenj.

“Data minerji” so že par mesecev prej odkrili nekaj zanimivih vrstic kode, ki so namigovale na nekakšna leteča bitja. In ta so očitno končno prispela v Apex Legends, brez da bi jih kdo sploh kaj posebej najavljal.

Igralci so med igranjem pričeli opažati ogromna bitja, ki letajo nad Kings Canyonom in ti letečneži močno spominjajo na zmaje. Če se neka stvar pojavi v streljačini, jo bodo ljudje seveda začeli streljati in mogočne zmajevske kreature za pokončanje niso ravno preveč zahtevne. Poleg tega ti zmaji prenašajo vrednostne skrinje, zato jih je pametno sklatiti iz neba.

Ni še znano, ali bodo ti leteči reptili tudi napadali igralce ali pa bodo samo izmikali skrinje. Vsekakor zna ta zadeva malce popestriti igro, čeprav morda zmaji nekako ne sodijo ravno v Apex Legends.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime