Just Dance je še zadnja igra, ki bo izšla za Nintendo Wii

Ste vedeli, da je nekoč huronsko popularna konzola Nintendo Wii stara že 13 let? Ta inovativni izdelek, ki je rad poskrbel za telovadbo svojih uporabnikov, je izšel davnega leta 2006 in kar malce presenetljivo je, da je bila na konferenci E3 prav za to konzolo napovedana nova igra.

Gre za plesno igro Just Dance 2020, ki jo že vrsto let izdeluje Ubisoft in zadeva se še vedno zelo dobro prodaja na tej ancientni konzoli, ki je do sedaj dobila že dva naslednika. Očitno obstaja še dovolj velika baza igralcev, ki vsako leto kupijo nadaljevanje te franšize in ne vidijo razloga za nadgradnjo konzole.

V intervjuju za spletni častnik The Telegraph je predstavnik Ubisofta, Alain Corre, izrazil navdušenje nad tem, da še izdajajo igre za Wii:

“Mislim, da smo še zadnji stoječi vojak. Smo zadnja igra na Wii-ju in veseli smo, da tam obstaja še ogromno igralcev, ki želijo igrati na tej konzoli.”

Ubisoft je sicer že davno ukinil podporo za konzole prejšnje generacije kot so Xbox 360, Wii U ter PlayStation 3, nova Just Dance igra pa bo za Wii izšla 5. novembra 2019. Glede na izjave Ubisoftovega predstavnika, pa nas morda na Wii-ju še čakajo naslednji deli franšize Just Dance.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime