Monopoly zamenjal fizični denar za digitalno valuto

Monopoly že dolga leta skrbi za družinsko zabavo in kreganje med prijatelji. Ta namizna igra je razdrla že marsikatero prijateljstvo in pri igranju se prikažejo kakšne negativne lastnosti znanca, za katerega si nikoli ne bi mislili, da lahko zaplava v goljufive vode.

Goljufanje je sestavni del igre, saj mora eden od igralcev vedno skrbeti za banko in če mu pozorno ne gledate pod prste, zna baraba hitro odtujiti kakšen evro.

Hasbro se je zato domislil praktične rešitve: kaj če bi iz igralnega polja odstranili ves fizični denar?

In prav to se je zgodilo pri njihovi novi izpeljavi namizne igre, ki se imenuje Monopoly Voice Banking Edition. Na sredini plošče se je pojavil ogromen klobuk, ta pa predstavlja lik Mr. Monopolya. Tako je igra pridobila umetno inteligenco v obliki Alexe, ta pa bo poskrbela za vse transakcije.

Mr. Monopoly bo skrbel za banko, plačevanje najemnin ter za nakazila. Poskrbel bo tudi za vlečenje različnih kartic, vsa valuta pa bo postala digitalna in tako bo umetna inteligenca nakazovala denarce na različne račune. Vse skupaj bodo igralci nadzorovali preko zvočnih ukazov. Tako boste lahko samo rekli komando: “Plačaj najemnino za Marvin Gardens” in denarci bodo magično odleteli iz vašega računa.

Če vam Monopoly Voice Banking Edition deluje zanimivo, si boste lahko svojo kopijo privoščili za okoli 30 €, Amazon pa bo prva naročila začel odpošiljati 26. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime