Ninja bo spisal knjigo nasvetov za gaming, dobil pa bo tudi svoj strip

Ninja je trenutno najbolj znani streamer na svetu in njegovo huronsko slavo mu je prinesla igra Fortnite. Vendar ta ne bo večno popularna (battle royale bo enkrat vendarle izumrl, kajne?), zato tipček že sedaj gleda, v katere panoge bi se še lahko preusmeril.

In ena od teh bo očitno postala pisana beseda, saj namerava Ninja izdati par knjig ter celo grafično novelo.

Za založništvo bo poskrbel Random House, prva knjiga pa bo izšla že 20. avgusta. Imenovala se bo Get Good: My Ultimate Guide to Gaming in v njej boste lahko odkrili vse nasvete, ki jih potrebuje frišen večigralski igralec. Med lekcijami boste odkrili kako zgraditi pravi igričarski PC, kako izboljšati svoje igranje ter kako zgraditi pravo ekipo.

Druga knjiga se bo imenovala Ninja Notebook, ki je v bistvu dnevnik, zraven pa boste prejeli še kupček nalepk. Za tem pa bo izšla še grafična novela Ninja: The Most Dangerous Game, ki jo bodo kupci prejeli 3. decembra 2019. V stripu se bo Ninja teleportiral v svet nove battle royale igre in naš junak bo moral priti do zmage ter rešiti virtualni svet.

Ninja je sam spisal prvo knjigo, medtem ko sta mu pri stripu pomagala Justin Jordan ter Felipe Magaña – slednji bo poskrbel za ilustracije.

Prvo knjigo lahko najdemo na nemškem Amazonu za ceno 17,42 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime