Killing Floor 2 je ta vikend brezplačen

Razvijalec Tripwire Interactive skrbi za precej popularno večigralsko streljačino Killing Floor 2 in če se morda v raziskovanje tega naslova še niste podali, potem imamo za vas dobre novice.

Špil je namreč pred kratkim dobil novo brezplačno posodobitev, ki je v bistvu poletni dogodek Back and Kickin’ Brass, ki doda kar ogromno nove vsebine. Tako nas čaka povsem nova mapa Steam Fortress, nov “Transport” igralni način, poleg tega pa še kup skinov in kozmetičnih dodatkov.

Vrača se tudi Ringmaster Lockhearth, ki bo potreboval našo pomoč pri popravilu njegove ladje, saj se možak zopet pripravlja za napad na Luno.

Za konec nam je razvijalec pripravil še nova orožja, Presige Rank pa je sedaj narasel na peto stopnjo. The Back and Kickin’ Brass dogodka bo konec 31. julija.

Tripwire interactive želi s to posodobitvijo v igro vpeljati nekaj sveže krvi, zato so tudi Killing Floor za 4 dni ponudili povsem brezplačno. Zadevo si lahko prenesete na Steamu, med tem časom pa je igra tudi znižana za 67% na res nizko ceno 9 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!