Killing Floor 2 je ta vikend brezplačen

Razvijalec Tripwire Interactive skrbi za precej popularno večigralsko streljačino Killing Floor 2 in če se morda v raziskovanje tega naslova še niste podali, potem imamo za vas dobre novice.

Špil je namreč pred kratkim dobil novo brezplačno posodobitev, ki je v bistvu poletni dogodek Back and Kickin’ Brass, ki doda kar ogromno nove vsebine. Tako nas čaka povsem nova mapa Steam Fortress, nov “Transport” igralni način, poleg tega pa še kup skinov in kozmetičnih dodatkov.

Vrača se tudi Ringmaster Lockhearth, ki bo potreboval našo pomoč pri popravilu njegove ladje, saj se možak zopet pripravlja za napad na Luno.

Za konec nam je razvijalec pripravil še nova orožja, Presige Rank pa je sedaj narasel na peto stopnjo. The Back and Kickin’ Brass dogodka bo konec 31. julija.

Tripwire interactive želi s to posodobitvijo v igro vpeljati nekaj sveže krvi, zato so tudi Killing Floor za 4 dni ponudili povsem brezplačno. Zadevo si lahko prenesete na Steamu, med tem časom pa je igra tudi znižana za 67% na res nizko ceno 9 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime