Stranger Things dobil zadnji napovednik za tretjo sezono

Tretja sezona serije Stranger Things je že tako rekoč pred vrati in če dobro prisluhnete, lahko že slišite praskanje demonskih krempljev po vratih.

Do premiere nas ločita še dva tedna, zato je seveda čas, da Netflix začne z oglaševalsko kampanjo. Dobili smo prvi daljši napovednik, ki je dolg kar tri minute.

Video je precej akcijski in mesto Hawkins se bo tokrat znašlo v resnih težavah. Vrača se celotna stara ekipa, ki se bo morala tokrat še bolj potruditi, da ubrani svoje domače mestece pred nevarnostjo.

Napovednik se konča na način, ki precej spominja na Jurski park. Naši junaki se skrivajo za avtom, v ozadju pa se sprehaja nekakšna pošast.

Kako točno se bo zadeva razpletla bomo videli kaj kmalu, saj bo celotna sezona izšla 4. julija, seveda eksluzivno za Netflix.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!