Fortnite bo v deseti sezoni postal strojno bolj požrešen

Da Fortnite že toliko časa vlada na večigralskih lestvicah gre na račun redno posodobljene vsebine in dejstva, da lahko igro preigravate na čuda različnih napravah. Med njih lahko prištejete tudi močno zastarane PC-je, saj nekateri ljudje pač ne nadgrajujejo svojih mlinčkov in zato ostajajo na stroji opremi, ki šteje že več kot deset let.

Se bo pa to kmalu spremenilo, saj bo v prihajajoči deseti sezoni Fortnite postal strojno malce bolj zahteven. Specifično igra ne bo podpirala grafičnih kartic, ki so ostale na knjižnici DirectX 9.

Sicer ta sprememba ne bo zadela širokega kroga uporabnikov, a vseeno se najdejo igralci, ki Fortnite poganjajo na kakšnemu ostarelemu prenosniku, ki vsebuje integrirano grafično kartico tipa Intel HD 4000. Takšni nesrečneži bodo morali končno presedlati na novejšo strojno opremo, ali pa presedlati na telefon, kjer bodo lahko preigravali mobilni Fortnite.

Časa za nadgradnjo je še nekaj, saj se trenutno nahajamo šele nekje na sredini 9. sezone. A morda je sedaj ravno pravi čas, da pričnete v vaše šparovčke znova metati kovančke za nadgradnjo grafike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime