Microsoft Game Pass omogoča preigravanje preko 100 naslovov za ceno 1 $ – ampak kako zadevo omogočiti v Sloveniji?

Microsoft že nekaj časa ponuja svoj servis Game Pass, ta pa je bil dolgo na voljo ekskluzivno Xbox One uporabnikom. Vendar je na letošnjem E3ju najavil, da se bo ta njihov precej zanimiv servis pojavil tudi na PC-ju, za prvi mesec pa boste odšteli samo 1 dolar!

Game Pass vam omogoča, da dostopate do široke knjižice naslovov in v zameno za mesečno naročnino, lahko vse te igre preigravate po mili volji in tako prihranite kup denarja, saj bi vas vsak posamezni naslov štel ogromno dinarjev. Poleg tega vsi prihajajoči naslovi, ki so ekskluzivni za Xbox One, prihajajo tudi na PC, igrati pa jih bo moč od prvega dneva izida,

Zadeva je dobra kupčija, vendar za Slovence problematična. Microsoft naše Kokoške zaradi nerazumljivega razloga ne podpira, vendar pa to ne pomeni, da se do Game Passa ne moremo dokopati. Uporabiti je potrebno samo nekaj trikov. V takšnih primerih se človek pač mora znajti.

Najprej si moramo ustvariti nov Microsoftov račun ali pa spremeniti obstoječega. Za Game Pass (kliknemo Get Started in si prenesemo aplikacijo) obiščemo sledečo povezavo, za spremembo obstoječega pa se prijavite v svoj račun in v orodni vrstici izberete Payment & Billing, Adress Book in dodate nov naslov. Glavno je, da je naš novi naslov iz takšne države, ki jo Microsoft uradno podpira.

Izbrali si bomo Združeno kraljestvo, saj naše kreditne kartice ne bodo delovale, če si denimo izberemo ZDA. Tako pri izpolnjevanju podatkov obiščemo stran, ki zgenerira lažni naslov. Potem samo pretipkamo podatke:

  • First Name: naše ime
  • Surname: naš priimek
  • Adress Line: 27 Layburn Court
  • Postcode: SL6 2GD
  • City: TOUCHEN-END
  • Phone: pustimo prazno ali vtipkamo 077 8248 7711

Tako, postali ste uraden prebivalec Združenega kraljestva! Sedaj samo še vnesemo svoje plačilne podatke, bodisi je to Paypal ali pa številko kreditne kartice, plačamo 1 funt in zabava se lahko začne! Če vam zadeva po preteku enega meseca ne bo všeč, zadevo lahko prekličete pod zavihkom Payment & Billing, vsak naslednji mesec vas bo obral za 5 funtov.

Izbirate lahko med res zanimivimi naslovi kot so denimo Gears of War, Sea of Thieves, Crackdown 3, kmalu pa nas čaka tudi celotna kolekcija Halo iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

5 KOMENTARJI

  1. To ne deluje, ali pa ne znam. Vsakič, ko potrdim plačilo, mi javi error.

    Imam dve kreditni kartici in preko nobene ni mogoče plačati. Sem pa si naredil extra nov račun, da bi tam prek plačal, ampak ne gre.
    Vsakič mi napiše: “We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out.”

    Edino, če imajo težavo trenutno?

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime