SCUM bo dodal ženske karakterje

Hrvaška igra SCUM je lani zažgala igričarsko sceno in nekaj časa se je zdelo, da vsi igrajo samo to preživetveno večigralsko igro, kjer prevzamemo vlogo zapornika na zaprtemu otoku.

Žal pa je bila igra takrat še daleč od izida in čeprav je vsebovala zanimive mehanike, je bilo vsebine premalo in hroščev preveč, da bi se tako ogromna igričarska baza obdržala za dlje časa.

Razvijalec Gamepires pa pridno nadaljuje na razvoju in posledica tega je nova posodobitev Maneater, katera bo vpeljala ogromno nove vsebine.

Med njimi izstopajo ženski karakterji, ki jih bodo igralci lahko izbrali na začetku. Ker je to SCUM, kjer lahko tipom prilagajamo veličino penisa, bodo podobno zadevo pridobile tudi ženske, le ta bomo pri njih lahko nadzorovali veličino jošk. Razvijalec pravi, da bomo lahko v igri odklenili tudi njihove necenzurirane verzije, ampak da bomo morali sam način za to izgruntati igralci sami.

Posodobitev, poleg ugonabljanja hroščev, prinaša tudi strojno optimizacijo ter osnovno grajenje. Tako bomo lahko postavljali osnovne obrambne predmete, žal pa tega ne bomo mogli izvajati v mestih ampak samo na posebnih območjih.

Po novem bomo lahko tudi popravljali avte, rasli brade in preigravali dejanske misije. Razvijalec je vpeljal tudi “tutorial” nalogo, ki bo vsem novincem bolj nazorno razložila vse osnovne igralne mehanike.

Takšna ogromna posodobitev bo s sabo žal prinesla tudi ponovno brisanje strežnikov, a SCUM igralci ste tega do sedaj navajeni. SCUM je zaenkrat še vedno v sistemu Zgodnjega dostopa, govori pa se, da bo špil kmalu dobil zvišanje cene. Zaenkrat si ga lahko privoščite na Steamu za 16,79 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime