Popularen YouTuber Etika pogrešan, njegove stvari so bile najdene na Manhattan mostu

29-letni popularni YouTuber Desmond “Etika” Amofah iz Brooklyna je par dni nazaj popolnoma izginil. S tem ne mislimo samo iz socialnih omrežij, ampak tudi iz resničnega življenja.

Etika je rad streamal svoje podvige iz Nintendo Switch konzole in je tako postal precej popularen. Žal se je v letu 2018 izkazalo, da se tip bori z duševno boleznijo. Čeprav je lani obiskal bolnico in pričel z zdravljenjem, je letos aprila zopet pričel z serijo objav na Twitterju, ki so močno namigovale na samomor.

Njegova bivša punca Alice je bila takrat z njim in v enemu trenutku ji je Etika povedal, da “mora zapustiti njegovo hišo, saj pričakuje nekatere ljudi in morda ne bo pri njemu več varno.” Alice je brž poklicala policija in Etika se je znova znašel v psihiatrični kliniki.

20. junija je Etika na Twitterju izdal nov video, ki je, kot kaže, poslovilno sporočilo. V njemu je povedal, da “nikoli ni imel samomorilskih misli, a se ni zavedal, kako se zidovi okoli njega hitro zapirajo,” kasneje pa je še dodal “čas je da odidem.” Naslov videa je preprosti “Žal mi je.”

22. junija je policija na Manhattan mostu odkrila nekatere njegove stvari kot so denarnica, telefon, Nintendo Switch, prenosnik ter njegove obleke. Desmond je še vedno pogrešan, žal pa vse kaže na precej očiten samomor.

Če se kdo od vas sooča s podobnimi problemi, si prosimo poiščite pomoč. Več informacij o temu lahko odkrijete na spletni strani zivziv, včasih pa vam zna pomagati tudi pošten pogovor s prijatelji ali pa člani družine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime