28 Days Later franšiza bo vendarle dobila tretji del

28 Days Later je izšel leta 2003 in takoj ob izidu dodobra razburkal filmski zombie žanr. Film je v ta precej utrujeni žanr vnesel nekaj svežine. Nemrtvi so namreč postali hitri, agilni in nepredstavljivo bolj nevarni, kar je bila precejšnja sprememba od počasi hudečih razpadajočih trupelc, ki so temu žanru vladali do takrat.

Leta 2007 smo prejeli nadaljevanje 28 Weeks Later, ki je bil dovolj drugačen izdelek da se je nekaterim navdušencem precej zameril. A vseeno ne moremo mimo dejstva, da je film imel eno najboljših uvodnih sekvenc, ki še danes poganja adrenalin po žilah. Če ne verjamete, si poglejte posnetek spodaj.

Franšizo je ustvaril režiser Danny Boyle, ki jo je od leta 2007 pustil počivati ter se osredotočil na druge projekte. Sedaj, 12 let kasneje, pa se končno vrača svojim zombie koreninam in včeraj je režiser napovedal, da je tretji del uradno v izdelavi.

Projekt je še v začetni fazi, zato ne vemo niti imena. Tretji del se bo verjetno imenoval 28 Months Later, dobra novica pa je, da se vrača tudi scenarist Alex Garland, ki se je podpisal pod scenarij 28 Days Later.

Prva dva filma toplo priporočamo, saj sta vredna ogleda še danes in ko si ju boste končno ogledali, se lahko pridružite vsem ostalim oboževalcem pri čakanju na tretji del.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime