Tudi SEGA se bo obrnila v oblačno streamanje

Zadnji pogovor z zaposlenimi pri SEGI nam je odkril, da se nagibajo k oblačnim storitvam. Oblačno streamnje iger postaja iz meseca v mesec bolj popularno in v bližnji prihodnosti nam mogoče niti ne bo več treba kupovati iger, ampak bomo plačevali samo naročnino in s tem igrali kar bomo hoteli. Seveda pa bomo za to morali imeti precej dobro internetno povezavo, ki pa k sreči v Sloveniji ne predstavlja tako velikega problema.

Tudi Gary Dale je povedal, da bo internet tukaj igral največjo vlogo. Zanimajo ga projekti kot so Google Stadia in xCloud. Dale meni, da je razvijanje iger za oblačne storitve prihodnost, katere ne gre zanemarjati.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!