Dr Disrespect kanal končno postal spet na voljo na Twitchu

Včeraj smo pisali o temu, da se zna popularni streamer Dr Disprespect zopet zaživeti na Twitchu.

Dolgolasec je namreč svoj kanal izgubil, saj je med streamom sredi sejma E3 obiskal tudi stranišče ter nadaljeval s snemanjem. Twitchu ni bilo do heca in zaradi kršitev smernic je njegov kanal izginil.

Včeraj pa so se začeli pojavljati namigi o njegovi vrniti, vendar uradnega ni bilo znano nič. Vsi so še vedno ugibali, koliko časa bo njegova kazen trajala in če se bo Doktor sploh še pojavil na Twitchu.

Ugibanja je bilo danes konec, saj je njegov kanal postal zopet dostopen. Vsi njegovi privrženci so kot horda obiskali njegov kanal in začeli tipkati v pogovorno okno. Hecno pa je dejstvo, da Dr Disrespect sploh še ni začel nobenega streama, vendar to ni ustavilo njegovih oboževalcev. Naval je bil celo takšen, da so poplavo zaustavili s preklopom na naročniški način pogovora.

Še eno zanimivo dejstvo je, da Doktor sam sploh ni oznanil, da je njegov kanal zopet dostopen, ampak se je zadeva razširila kot divji ogenj po Twitterju.

Vse skupaj je njegova odstranitev trajala dva tedna, kar je veliko manj, kot so predvidevali mnogi. Donacije so že začele deževati, ni pa še jasno, kdaj bo Dr Disrespect uradno spet zagnal svoj prenos v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime