Začela se je Steam poletna razprodaja in ta je malce posebna

Kot vsako poletje, tudi letos Steam želi iz naših denarnic odtegniti nekaj naših težko prisluženih evrov. Začela se je namreč Steamova poletna razprodaja, ta pa se letos imenuje Steam Grand Prix.

Znižanih naj bi bilo kar 30.000 iger in naštevanje vseh naslovov bi bila izguba časa. Lahko pa omenimo nekaj najbolj pomembnih popustov kot je denimo Devil May Cry 5 za 39,59 €, Assassin’s Creed Odyssey za 29,99 € ter PUBG za 14,99 €.

Pustimo znižanja za hip ob strani in se osredotočimo na ime Grand Prix. Da je naslov razprodaje dirkalni namreč ni naključje. V letošnji razprodaji se lahko povežete v ekipo z drugimi Steam uporabniki in skupaj tekmujete za zanimive nagrade.

Vsak dan lahko napolnite svoj “boost” merilnik. Ta je dnevno omejen na 100 točk, dodatnih 100 točk pa prejmete pri vsakemu zapravljenemu evru. Točke si lahko prislužite tudi s preigravanjem že lastečih iger in pri nabiranju dosežkov boste pripomogli ekipi do boljšega rezultata.

Steam bo nato naključno izbral uporabnike prvih treh ekip, ki bodo vsak dan prejeli naključne igre iz svojih seznamov želja oz. “wishlistov”. Na koncu bodo nekateri člani prvih treh ekip prejeli svoje tri najbolj zaželene igre iz svojih seznamov.

Zadeva je malce zakomplicirana, zato je najbolje, da si preberete uradni pravilnik.

Steam Grand Prix razprodaja se bo končala 9. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime