CD Projekt RED organizira Cyberpunk 2077 cosplay tekmovanje, vredno 40.000 $

Težko pričakovana igra Cyberpunk 2077 vsebuje zelo zanimive like in nekateri med njimi nosijo res unikaten izgled. Zato je sam svet igre odličen za ustvarjanje kostumov v resničnem življenju, takšno početje pa se imenuje cosplay.

Ta scena je precej močna tudi v Sloveniji, saj je vsako leto organiziran festival Na meji nevidnega, kamor se zgrnejo vsi oboževalci preoblačenja in v preteklih letih smo videli nekaj res zanimivih preoblek.

Razvijalec CD Projekt RED v igri Cyberpunk 2077 vidi velik potencial tudi na področju cosplaya, zato so se spravili organizirati ogromno tekmovanje, ki bo vseboval denarni sklad vrednosti 40.000 dolarjev.

Izvedli bodo serijo “offline” kvalifikacijskih rund, udeleženci pa bodo svoje kostume lahko prikazali med avgustom in novembrom na dogodkih kot so Gamescom, PAX West, Tokyo Game Show, Igromir in Paris Games Week. Zmagovalci vsakega od teh dogodkov bodo v žep pospravili 2.000 dolarjev ter plačane stroške za udeležitev velikega finala.

Če se slučajno teh dogodkov ne morete udeležiti, bo poskrbljeno tudi za “online” kvalifikacije, pet najboljših iz tega dela pa se bo prav tako uvrstilo v veliki finale.

Zmagovalec bo v žep pospravil 15.000 $, zbirateljsko verzijo igre, trofejo ter profesionalno slikanje za naslovnico revije. Drugo-uvrščeni bo prejel 10.000 $ ter tretje-uvrščeni 5.000 $.

Za prijavo na tekmovanje si oglejte uradno stran, nekaj informacij pa prinaša tudi spodnji video.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime