The Witcher 3 prejel modifikacijo, ki pošteno nadgradi grafično podobo igre

Od nastopa igre The Witcher 3 je minilo že kar nekaj časa in morda je nastopil končno trenutek, ko pride v poštev ponovno preigravanje igre. K sreči pa je med tem časom obratovala tudi modderska scena in dandanes imamo na voljo že kar nekaj izdelkov, ki predrugačijo igralno izkušnjo.

The Witcher 3 je še danes izjemno čudovit naslov, a to ne pomeni, da ne more biti še lepši. Ravno to nalogo si je zavzel modder Halk Hogan PL, ki že nekaj časa dela na projektu HD Reworked Project Reborn.

Slednji poskrbi za pošteno grafično nadgradnjo tekstur. To ne pomeni, da jim je Halk samo zvišal ločljivost, saj je tip vsako teksturo ročno predelal, dodal podrobnosti ter ostal zvest originalni viziji razvijalca CD Projekt RED.

Modifikacija bo kmalu dobila verzijo 10.0 in Halk je izdal nov napovednik, ki prikaže, kaj vse nas čaka. Tokrat se je osredotočil na grafično nadgradnjo okolij, prenovo pa bo dobilo tudi nekaj stražarjev. Končen rezultat je čudovit in komaj čakamo 17. julij, ko bo modifikacija postala na voljo za prenos.

Če pa vam slučajno ni do čakanja, si lahko starejšo različico prenesete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime