Požar presenetil igralce igre World of Tanks, ki so bili primorani nato zapustiti Twitch prenos

Tankfest je vsakoletni festival, ki se odvija v muzeju tankov v mestu Bovington, ki se nahaja v Združenemu kraljestvu. Obiskovalci si tam lahko od blizu ogledajo te ogromne, jeklene beštije, festival pa je tokrat sponzoriran tudi s strani razvijalca Wargaming. Ta si lasti močno popularno večigralsko igro World of Tanks in seveda je bil dotični naslov na dogodku močno prisoten.

Na lokaciji se je zbralo kar nekaj streamerjev, med njimi se je znašel tudi World of Tanks navdušenec QuickyBaby. Ta je veslo prenašal svoje dogodivščine in na vrhuncu gledanosti ga je naenkrat gledalo 7.000 gledalcev. Vendar pa se je za streamerjem začelo nekaj dogajati in pozornim gledalcem ni ušlo, da nekaj ni prav.

QuickyBaby je potem podal razlog: požar. Nastopila je evakuacija in streamer se je žal moral posloviti, stoje pa je še sprožil par rafalov proti nasprotniku.

Kaj točno je zagorelo še ni znano, je pa eden od obiskovalcev na Redditu povedal, da ni bil nihče poškodovan, je pa bilo moč slišati veliko eksplozijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime