APEX Legends dobil drugo sezono, posodobitev tehta kar 16 GB

APEX Legends poskuša splezati nazaj na sam vrh battle royale streljačin. Tam je v preteklosti nekaj časa vladal, vendar mu je popularnost, zaradi manjka nove vsebine, strmo padla.

Razvijalec Respawn je zato trudoma delal na drugi sezoni, ki bo prinesla ogromno novosti, posodobitev pa je sedaj končno tudi na voljo.

Druga sezona tehta kar 16 GB in posodobitev se bo izvedla samodejno, ko boste zagnali igro oz. zaganjalnik Origin.

2. sezona prinaša ogromno optimizacij ter popravkov, hkrati pa je razvijalec ogromno postoril tudi na uravnoteženju orožij.

Dobili smo dnevne in tedenske izzive, nove emotikone, nalagalne zaslone ter glasbene paketke.

Sprememb je bil deležen tudi Ranked način. Tisti, ki boste predčasno zapustili Ranked obračun, boste prejeli kazen pri iskanju novih iger, poleg tega pa se boste morali posloviti od vseh potencialno pridobljenih RP točk.

Dobili smo tudi nov način prikazovanja statistik, nekaj sprememb pa je bil deležen tudi vedno se približujoči “krog smrti”, ki ima sedaj drugačno hitrost in velikost.

Poleg tega je bila velikih sprememb deležna tudi sama mapa in po njej sedaj romajo ogromne, zmajevske beštije, ki bodo zagotovo igrale pomembno vlogo pri nadaljevanju druge sezone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime