Xiaomi Mi Band 4 zdaj na voljo tudi v Evropi

Očitno bomo poleg nadgrajevanja telefonov in računalniških komponent sedaj primorani tudi v vsakoletno nadgrajevanje pametnih zapestnic. Podjetje je svojo pametno uro Mi Band 3 izdalo maja 2018, dobro leto kasneje pa je tu že naslednik Xiaomi Mi Band 4.

Te zapestnice so precej popularne tudi v Sloveniji, k prodajnemu uspehu pa je pripomogla predvsem njihova ugodna cena ter dobra bera funcionalnosti.

Največja razlika v primerjavi s predhodnikom je zagotovo zaslon. Trojka je namreč vsebovala samo črno-bel zaslon velikosti 0.78 inča, Mi Band 4 pa je tega nadgradil na 0.95 inčen AMOLED ekran, ki zna iz sebe iztisniti barve.

To prinaša veliko bolj privlačne aplikacije ter uporabniški vmesnik. Izbirate lahko med 77 vizualnimi zasloni, zagotovo pa jih bodo naknadne posodobitve prinesle še več.

Mi Band 4 je vodoodporen do 50 metrov globine, vsebuje pa šestosni senzor, umetno-pametnega pomočnika ter merilnik srčnega utripa. Povežemo ga lahko s telefonom ali v sistem pametne hiše ter vklopimo funkcijo obveščanja aplikacij. 135mAH baterija poskrbi za 20 dni neprekinjenega delovanja, kar je več od Mi Band 3, ki je vseboval 110mAh baterijo.

Xiaomi Mi Band 4 je tako doživel pošteno nadgradnjo napram predhodniku, zato se je cena malce zvišala. Vendar ta še vedno ni prehuda, na Gearbestu si ga lahko pridobite za 38 €. Za lažje plačevanje je na voljo tudi NFC inačica za 47 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime