Cosplayerka Belle Delphine sedaj prodaja kozarce vode iz svoje kopeli

Včasih med brskanjem po spletu naletim na stvari, zaradi katerih podvomim v svojo pripadnost na ta planet.

Tako sem danes naletel na zanimivo cosplayerko, ki sliši na ime Belle Delphine. Odkrito povedano za punco do danes še nisem slišal in lahko vam povem, da za bolj poglobljeno raziskovanje njene “kariere” moj nedolžni in kmečki um ni bil pripravljen.

Vseeno pa je zanimivo dejstvo, da podjetna, komaj 19-letna cosplayerka, vsebuje prav svojo spletno štacuno, ki je poleg raznih plakatov pred kratkim dobila povsem nov izdelek.

Gre za kozarec vode iz njene kopeli. Njeni navdušeni sledilci (in teh je res veliko, samo na Instagramu jo zasleduje skoraj 4 milijona uporabnikov) lahko po novem kupijo kozarček kopeli, v kateri se je namakala slavna TikTok zvezdnica.

Če ste se na tej točki vprašali: “kdo za vraga bi to zadevo kupil?”, potem je vaš um še precej nedolžen. Ne da se ti kozarci vode prodajajo po ceni 30 $ na kos, zadeva je dejansko razprodana. Verjetno ni razlog pomanjkanje novih kopeli, saj bi nenazadnje lahko pakirala vodo iz pipe s primešanim šamponom, ampak se Belle ne da več pakirati kozarcev.

Belle Delphine ima precej zanimivo kariero. Nekaj dni nazaj je namreč svoje sledilce podražila s sliko, ki bi ob nabranih milijon všečkih zvezdnico pripravila do ustvaritve prav svojega PornHub računa. Seveda je bilo to za njene sledilce mačji kašelj in Belle je nato res ustvarila svoj račun in gor naložila posnetke. A žal uporabnike ni pričakala pornografska vsebina ampak precej šaljivi posnetki. Eden od videov ima denimo naslov “Belle Delphine gets SCISSORED”, video pa prikazuje njo, kako s škarjami reže papir. Še posnetek pa z naslovom “PEWDIEPIE goes all the way INSIDE Belle Delphine” prikaže njo, kako malica sliko slavnega Šveda.

Belle Delphine vsekakor služi velike denarce. Njen Patreon sicer ne kaže, koliko zasluži mesečno, vendar pri 3579 podpornikih zagotovo ni govora o majhnih denarcih. Prištejte k temu še zaslužek od kozarcev in imate pred sabo nekoga, ki ve kako se dela biznis.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime