Pojavili so se novi namigi glede predelave Red Dead Redemption 2 za PC

Red Dead Redemption 2 nas je oktobra 2018 očaral, zato smo mu tudi prilepili najvišjo oceno. Že lani smo se začeli spraševati, kdaj bo preklemanska zadeva izšla za PC in če se bo to sploh zgodilo.

Pojavilo se je nekaj šušljanj in govoric, a uradne besede še zdaj nismo prejeli. Vsekakor bi bila predelava logična, saj je GTA V nenazadnje na PC-ju prodal ogromno kopij in bi RDR 2 kar tiskal denar. Očitno pa se izpolnjujejo prerokbe, da bo razvijalec Rockstar z izdajo PC inačice počakal okoli enega leta in morda je sedaj končno napočil čas, da tudi računalničarji nadenejo ostroge.

Pozorni Twitter uporabnik JakoMako51 je namreč med prečesavanjem kode uradne Rockstarjeve spletne strani Social Club. Med kodo je odkril vrstico “RDR2_PC_Accomplishments”, kar precej očitno namiguje na dosežke v PC inačici igre. Zadevo lahko odkrijete tudi sami, ob obisku sledeče povezave stisnite kombinacijo “ctrl+f” in vtipkajte iskalni niz.

To je zaenkrat največji pokazatelj, da PC inačica Red Dead Redemption 2 prihaja, a žal lahko zaenkrat samo ugibamo o datumu. Zanimivo bo tudi videti za kateri zaganjalnik se bo odločil Rockstar. Morda bo Epic Games pobasal svojo največjo eksluzivo? Zna pa se tudi zgoditi, da bo zadevo moč prenesti samo na njihovemu lastnemu zaganjalniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime