Streamerka Pokimane naproša svoje sledilce, naj jo ne naprošajo po njeni umazani vodi iz kopeli

Zvesti sledilci bi od svojih idolov kupili marsikaj, tudi umazano vodo iz kopeli. Še posebej če je njihov vzornik pripadnica ženskega spola.

To je dokazala pred kratkim Belle Delphine, ki je za svoje sledilce pripravila svojo vodo iz kopeli, kozarčki šampona pa so se prodajali po 30 $ na kos. Zadeva se je razprodala, ni pa Belle očitno edina ženska, od katere bi ljudje radi vohali umazani šampon.

Popularna streamerka Pokimane je po kontroverzni potezi Belle Delphine na svoj e-mail prejela ogromno prošenj svojih privržencev, naj jim tudi ona podari delček svoje odmrle kože, pomešane z vodo. Naval je bil očitno dovolj velik, da se je streamerka odpravila na Twitter in uradno pozvala svoje privržence, naj prenehajo s temi zahtevami. Žal se punca raje tušira, tako da kozarčki odpadne vode odpadejo.

Bi pa punca verjetno zaslužila precej dinarčkov. Nekdo je izračunal potencialni profit Belle Delphine in če je punca v kad spravila standardnih 70 galon vode ter to prepakirala v 1890 kozarcev po 6 unčev, ji je to na koncu prineslo 44.800 dolarjev profita. Ni slabo za kopanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave