Teamfight Tactics bo naslednji teden dobil Ranked način

Teamfight Tactics je zunaj že dober teden in ta Auto Chess izvedenka za League of Legends je nabrala že bogato število igralcev. K igranju so se spravili tudi tisti, ki so League of Legends v preteklosti že opustili, saj TFT ponuja povsem novo izkušnjo.

Sedaj je nastopil čas, da igra preide na naslednji nivo. Govorimo o Ranked načinu, ta pa naj bi prispel z naslednjo posodobitvijo 9.14 za League of Legends, slednjo pa lahko pričakujemo že naslednji teden.

Razvijalec Riot je na svoji strani razložil nekatere podrobnosti glede Ranked načina. Še vedno bodo prisotne divizije kot so denimo Iron ter Platinum, v te pa boste samodejno napredovali, ko boste dosegli 100 LP-jev. Če boste igro zaključili na prvem mestu, boste prejeli največ točk, nekaj pa jih boste prejeli tudi, če končate na četrtem ali višjemu mestu.

Čakajo nas tudi Ranked nagrade, te pa bodo razdeljene na koncu vsake sezone. Riot je še povedal, da bomo na leto prejeli okoli 3 ali 4 sezone, vendar se to lahko še spremeni, še posebej če bo med večjimi vsebinskimi posodobitvami minilo preveč ali premalo časa.

Teamfight Tactics bo tako še dolgo živel in zanimivo bo videti, do kakšne stopnje lahko naraste ta virtualni šah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime